Komerční článek
Pro všechny příznivce vysoce kvalitních čtyřkolek JourneyMan a SMC máme potěšující zprávy. Jako každým rokem, přichystala společnost Journeyman velkou zimní cenovou akci! A protože zároveň klesá kurz dolaru, mohou o to výrazněji klesat i ceny pro koncové zákazníky! Společnost JourneyMan je přátelská ke svým zákazníkům, takže si výše zmíněné úspory nenechala pro sebe a promítla je do ještě nižších akčních cen. Nyní můžete ušetřit až desítky tisíc korun při nákupu čtyřkolky!
Cenových zvýhodnění se dočkaly zejména následující stroje:

JOURNEYMAN GLADIATOR 510 MLE       nově: 119.800,- (helma SHAD zdarma!)

JOURNEYMAN GLADIATOR 510-A MLE   nově: 124.800,-(helma SHAD zdarma!)

JOURNEYMAN GLADIATOR X5                nově: 134.800,- (litá kola, homolog. koule, naviják v ceně!)

JOURNEYMAN GLADIATOR X5-A            nově: 139.800,- (litá kola, homolog. koule, naviják v ceně!)

JOURNEYMAN GLADIATOR X6 EFI           nově: 144.800,- (litá kola, homolog. koule, naviják, blastry na řidítka, hydropneumatické tlumiče v ceně!)

JOURNEYMAN GLADIATOR X6-A EFI       nově: 154.800,- (litá kola, homolog. koule, naviják, blastry na řidítka, hydropneumatické tlumiče v ceně!)

Cenové zvýhodnění vynikne obzvláště při srovnání s konkurencí, kdy profesionální pracovní šestistovka Gladiator s EFI (model 2011) drtivě poráží rekreační karburátorovou pětistovku (model 2010)!!!

V předvánočním čase vám nabízíme i další mimořádně zajímavé edice strojů.
Jako každé zimní období se k nám vrací Snowblaster Edition, což je vysoce zvýhodněná zimní výbava ke každému pracovnímu stroji. Výbava obsahuje Průmyslovou radlici, Praktický pevný látkový kufr SHAD, Naviják s přípravou pro radlici a Zimní ochranné návleky na řidítka. Stroje s tímto paketem jsou cenově velice výhodné!
JourneyMan Gladiator X6 Desert Challenge Edition se vrací!
Tak to je zpráva, na kterou mnozí příznivci strojů Gladiator netrpělivě čekali! Mimořádně oblíbená edice strojů s „pouštní“ výbavou je zpět! Nyní si opět můžete pořídit svého Gladiatora s naprosto extrémní výbavou a ušetřit bezmála padesát tisíc!
 

Souhrn základní a expediční výbavy namontované na stroji je skutečně rozsáhlý. Naleznete v něm duralová kola ISS, elektrický naviják Rock, tažné zařízení, podvozkový duralový štít Frontland II s chladičem výfuku a odsypávači písku, hydropneumatické seřiditelné tlumiče, pátrací halogenový reflektor, mohutný plastový box, duralové bezpečnostní koncovky řidítek, uzamykatelný uzávěr nádrže, přídavný palubní počítač Sendec 3in1, naváděč lana navijáku Fish Mouth, superodolné vyprošťovací lano 4,5 tuny, upínací síť SpiderNet, šestiplátnové pneu Duro PowerGrip, montážní kit GPS navigace, zámek Magnum Safe Thing.

Navíc si ke každému stroji u společnosti Journeyman Europe můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu příplatkovou výbavu Desert Challenge. V této výbavě naleznete například vodotěsnou GPS navigaci Garmin Oregon (7.990,- Kč), odolnou zakrývací plachtu (770,- Kč), špičkový moto batoh SHAD (1.490,- Kč), vyhřívané rukojeti Saito II (990 Kč), duralové nájezdy Vario (499,- Kč), sadu originálních pneu Gladiator (4.990,- Kč) nebo profesionální ATV bundu JourneyMan (2.499,- Kč).

Cena Gladiator X6 DCE:
JourneyMan Gladiator X6 DCE            154 800 Kč

JourneyMan Gladiator X6-A DCE        164 800 Kč
Samozřejmostí je, stejně jako u všech ostatních modelů Gladiator, doživotní záruka na rám a tříletá záruka na celý stroj!
Nezapomeňte se také podívat i na extrémně zajímavou nabídku ojetých a předváděcích strojů! Ceny, které začínají již na 19 900 Kč a podrobné info naleznete zde.
Vánoce s JourneyManem budou opět šťastné a bohaté!

2 Komentáře
0

Related Posts

Leave a Comment

7 + 14 =